More results for kit

 
kit
 
Kit afdichting Wikipedia.
Voor het gelijknamige begrip uit de motortaal, zie Kit motortaal. Kit in een koker. Hulpmiddel om kit aan te brengen. De koker met kit wordt hierin geplaatst. Kit is de verzamelnaam voor dikvloeibare materialen, die gebruikt worden voor verlijming of als afdichting.
KIT vzw.
KIT is lid van de GymnastiekFederatie Vlaanderen vzw of kortweg GymFed. Het stamnummer van de club is 653. Met de campagne Gymtastisch" sporten, daar staan we voor" wil KIT het pedagogisch en ethisch verantwoord sporten ondersteunen met één centrale doelstelling: het welbevinden van het kind.
kit WikiWoordenboek.
kit" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. kit op website: Etymologiebank.nl. kit op website: Etymologiebank.nl.
Kit Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Kit of met Kit in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Kit inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Kit en verwijzingen daarnaartoe.
Kit motortaal Wikipedia.
In de motortaal is Kit de verzamelnaam voor allerlei sets die een motorfiets sneller of mooier moeten maken. Voor het opvoeren zijn er bijvoorbeeld opvoerkits of bij Harley-Davidson de Big bore kit, de Stroker kit, de Sidewinder kit en de Screamin Eagle kit.

Contact Us